A+ A A-

"Πρωταγωνιστές" αυτοί που διοικούν τη Βέροια γιατί έκαναν σπουδαία πράγματα

Η καλύτερη μέρα ήταν η χθεσινή. Η «βασίλισσα» πήρε το πρωτάθλημα και επιστρέφει και πάλι στα επαγγελματικά πρωταθλήματα. Ξαναγίνεται ΠΑΕ και δημιουργεί πλέον όνειρα, πάνω σε νέα δεδομένα και «καθαρή» από το παρελθόν της.

Θυμηθείτε σε ποια κατάσταση ήταν πέρσι τέτοια εποχή και πως είναι σήμερα. Γι αυτό θεωρώ, ας μου επιτραπεί, «πρωταγωνιστές» αυτούς που την διοίκησαν, αυτούς που «μάτωσαν» για τα δεδομένα αυτής της κατηγορίας, αυτούς που παρείχαν όλα τα εφόδια για να αγωνιστούν και να αναδείξουν τη νέα Βέροια, αλλά και να αναδειχθούν και οι ίδιοι, είτε ως ποδοσφαιριστές, είτε ως προπονητές.

 

Με την ευκαιρία όμως, μερίδιο από τα «μπράβο» έχουν και κάποιοι οι οποίοι το καλοκαίρι σχεδίασαν σε μεγάλο βαθμό αυτήν την ομάδα. Ο Νίκος Παπανώτας και ο άμεσος συνεργάτης του, ο Αντώνης Νατσούρας. Την προετοίμασαν σωστά, με επιλογές που είχε σαν βάση την ικανότητα και το οικογενειακό κλίμα.

Όποιον και ρωτήσεις χθες και σήμερα για το κλίμα στον αποδυτηριακό χώρο, θα σας πει πως όλοι τους είναι εξαιρετικά παιδιά.

Μπράβο σε όλους!!!

 

Είναι να «τρελαίνετε» κάποιος που παρακολουθεί τα τεκταινόμενα στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Ο υφυπουργός με το ζόρι θέλει να προχωρήσει η αναδιάρθρωση από την επόμενη αγωνιστική περίοδο, ενώ μικρομεσαίες ομάδες της Superleague, της FootballLeague και της Γ΄ Εθνικής θέλουν να εφαρμοστεί η από την αγωνιστική περίοδο 2020-21.

Ακόμα και βουλευτές ζητούν να μην γίνει η αναδιάρθρωση από την επόμενη αγωνιστική περίοδο 2019-20, προσπαθώντας έτσι να «κερδίσουν» την συμπάθεια των φιλάθλων.

Και για να γίνω κι εγώ «συμπαθής» στους αναγνώστες, αν και δεν διεκδικώ ψήφο, λέω «ναι» στην αναδιάρθρωση, αλλά από την αγωνιστική περίοδο 2020-21. Τότε που η «βασίλισσα» του βορρά θα έχει κερδίσει την άνοδο στην Superleague!!!   

 

Είχα γίνει κουραστικός να γράφω και να ξαναγράφω για την ποιότητα δουλειάς που γίνεται στη Βέροια, παράλληλα με την αγωνιστική πορεία της. Και αυτό επιβεβαιώθηκε από τα κολακευτικά σχόλια που έγιναν από επώνυμους, που επισκέφθηκαν το περίπτερο της «βασίλισσας», στην αθλητική έκθεση Sportexpo 2019 που έγινε στην Θεσσαλονίκη.

Από το περίπτερο της Βέροιας παρέλασαν ουκ ολίγοι σημαντικοί άνθρωποι του ελληνικού ποδοσφαίρου. Ο υφυπουργός Αθλητισμού Γιώργος Βασιλειάδης, ο Ομοσπονδιακός Προπονητής Άγγελος Αναστασιάδης, ο Ευρωβουλευτής και πρώην διεθνής ποδοσφαιριστής Θόδωρος Ζαγοράκης, δημοσιογράφοι και πολλοί άλλοι.

Όλοι εντυπωσιάστηκαν και μάλιστα ανέφεραν πως με το περίπτερο που παρουσίασε η Βέροια, δείχνει ότι η το παραγόμενο έργο της είναι επιπέδου πρωτοκλασάτων ομάδων της Superleague.   

 

Ο Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Στάθης Σαρηγιαννίδης με τον συνδυασμό «Δράση με Γνώση» του Κώστα Βοργιαζίδη, δείχνει από τώρα τις μεγάλες δυνατότητες παρέμβασης που διαθέτει και το όραμα που έχει για τον τόπο του.

Αφού την προηγούμενη βδομάδα με δική του παρέμβαση αποκαταστάθηκε άμεσα από τον Δήμο Βέροιας ο δημόσιος φωτισμός σε τμήμα της οδού Σταδίου, τώρα επεξεργάζεται πλάνο ενεργειών για την κατασκευή γηπέδου 5χ5 σε οικόπεδο «Κουκουτέγου», στην περιοχή των Πολυκλαδικών.

Τον Στάθη Σαρηγιαννίδη τον συναντήσαμε και σε πολλές άλλες δραστηριότητες, ιδιαίτερα με την ποδοσφαιρική ομάδα της Βέροιας της οποίας αποτελεί στέλεχός της, ενώ έντονη είναι και η παρουσία του δίπλα στον επιχειρηματικό κόσμο, είτε στην καθημερινότητα ως επιχειρηματίας διεθνών μεταφορών, είτε με την παρουσία του σε διεθνείς εκθέσεις όπως την «Frescon 2019». 

 

Μια σημαντική διοργάνωση πρόκειται να γίνει στη Βέροια. Ανακοινώθηκε η προκήρυξη του τένις open πρωταθλήματος Ανδρών – Γυναικών που θα διεξαχθεί στον Όμιλο Αντισφαίρισης Βέροιας από 30 Απριλίου έως 04 Μαΐου 2019.

Φέρει τον γενικό τίτλο «Λαός VeriaOpen», πρόκειται για βαθμολογούμενο πρωτάθλημα της Ελληνική Ομοσπονδίας και κατά την περίοδο των αγώνων, αναμένονται να βρίσκονται κοντά στους 100 αθλητές και συνοδούς.

Είναι μια διοργάνωση που σίγουρα αποτελεί μια βοήθεια στην τοπική οικονομία…

 

Σε μια ακόμη χορηγία προχώρησε ο Γιάννης Σισμανίδης, ιδιοκτήτης Πρατηρίου Υγρών Καυσίμων Shell στη Βέροια. Αυτήν την φορά πρόσφερε μπουφάν αθλητικών δραστηριοτήτων στα παιδιά του Κέντρου Μέριμνας Ατόμων με Ειδικές Δεξιότητες.

Συγχαρητήρια Γιάννη και πάντα να προσφέρεις στην κοινωνία μας…

Το «Κοκτέιλ» δημοσιεύτηκε στην «Κερκίδα» της Δευτέρας

Τελευταία τροποποίηση στις

Copyright © 2013 24oresnews.gr - Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος - Ανάπτυξη & υποστήριξη ιστοσελίδας: LEONweb