Η επίσκεψη πραγματοποιήθηκε ώστε να ενημερωθεί ο Δήμαρχος για τις πρόσφατες επιτυχίες που είχαν οι αθλήτριες. Συγκεκριμένα, οι αθλήτριες του Φιλίππου κατέγραψαν ανά κατηγορία τις παρακάτω διακρίσεις:
ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΟΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ:ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΤΖΙΜΠΟΥΛΑ, ΔΗΜΗΤΡΑ ΠΑΠΑΝΩΤΑ, ΡΟΔΟΠΗΠΙΝΑΚΟΥΔΗ (ΧΡΥΣΟ ΟΜΑΔΙΚΟ)
ΠΑΝΝΕΛΗΝΙΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ: ΠΙΝΑΚΟΥΔΗ ΡΟΔΟΠΗ, (ΧΑΛΚΙΝΟ ΣΤΕΦΑΝΙ)
ΝΕΑΝΙΚΕΣ ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΟΣ: ΚΙΑΤΣΗ ΚΑΤΕΡΙΝΑ , (ΑΣΗΜΕΝΙΟ ΣΤΗΝ ΜΠΑΛΑ)
ΝΕΑΝΙΔΕΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ: ΚΙΑΤΣΗΚΑΤΕΡΙΝΑ (8η ΘΕΣΗ ΜΠΑΛΑ)
ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΟΣ: ΜΗΤΡΙΤΩΝΗ ΑΝΝΑ-ΜΑΡΙΑ (ΧΡΥΣΟ ΚΟΡΙΝΕΣ)
ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ:ΑΦΕΝΔΡΑ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ (ΧΡΥΣΟ ΣΤΕΦΑΝΙ), ΜΗΤΡΙΤΩΝΗ Α.Μ. (ΑΣΗΜΕΝΙΟ ΣΧΟΙΝΙ , ΧΑΛΚΙΝΟ ΚΟΡΙΝΕΣ)
ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΕΣ ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΟΙ:
ΧΑΛΚΙΝΟ ΟΜΑΔΙΚΟ:ΜΙΧΑΗΛΙΔΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ,ΝΤΟΚΑ ΙΩΑΝΝΑ,ΝΤΟΚΑ ΕΛΕΝΗ , ΔΟΞΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕΛΙΝΑ, ΣΤΗΘΟΥ ΕΛΕΝΗ- ΑΝΝΑ, ΣΑΡΡΗΓΙΑΝΝΙΔΟΥ ΜΥΡΤΩ
ΑΤΟΜΙΚΟ:ΜΙΧΑΗΛΙΔΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ (2η ΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΜΠΑΛΑ, 3η ΘΕΣΗ ΣΤΟ ΣΧΟΙΝΙ , 3η ΘΕΣΗ ΣΤΟ ΕΛΕΥΘΕΡΟ )
ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΩΝ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ: ΜΙΧΑΗΛΙΔΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ (8η ΘΕΣΗ ΣΤΟ ΣΥΝΘΕΤΟ ΑΤΟΜΙΚΟ,ΧΑΛΚΙΝΟ ΣΤΟ ΣΤΕΦΑΝΙ), ΝΤΟΚΑ ΕΛΕΝΗ (ΧΑΛΚΙΝΟ ΣΤΟ ΕΛΕΥΘΕΡΟ )
Ο κ. Βοργιαζίδης συνεχάρη όλες τις αθλήτριες για τις διακρίσεις τους καθώς επίσης και τις προπονήτριες και τον Πρόεδρο πρόεδρο του τμήματος Ρυθμικής Γυμναστικής του Φιλίππουπου μέσα από την οργανωμένη δουλειά που συντελείται στο τμήμα έχουν φέρει συνεχόμενες επιτυχίες στην πόλη τα τελευταία χρόνια.
Μάλιστα, ο Δήμαρχος υπογράμμισε πως οι επιτυχίες αυτές μας γεμίζουν όλους χαρά όχι μόνο για το γεγονός ότι η Βέροια ακούγεται στο πανελλήνιο αλλά και για το λόγο ότι όλο και περισσότερα παιδιά ασχολούνται με τον αθλητισμό, απομακρύνοντας τους αθλητές και τις αθλήτριες από τους πολλούς κινδύνους που κρύβει η εποχή και βοηθώντας στην καλλιέργεια ισορροπημένων χαρακτήρων.
Τέλος, ευχήθηκε στις νεαρές αθλήτριες να έχουνπερισσότερες επιτυχίες και μετάλλια στο μέλλον.