A+ A A-

Πρέπει και μπορεί να σωθεί ο χορτοτάπητας του Δημοτικού Σταδίου Βέροιας

Προτελευταία έκδοση της «Κερκίδας» η σημερινή για την φετινή σεζόν και ελπίζω να έχω ευχάριστα νέα μέχρι την άλλη βδομάδα. Φυσικά τα νέα θα αφορούν τη Βέροια καθώς αυτή βρίσκεται σε εγκατάλειψη και αναζητούνται τρόποι για την …νεκρανάστασή της.

Τι περιμένουμε; Θα γίνουν κάποιες ακόμα επαφές, ενώ θα ανακοινωθεί και η ημερομηνία των εκλογών για αιρετή διοίκηση στον ΓΑΣ Βέροια από τα μέλη που εγγράφονται καθημερινά με σε πολύ καλό ρυθμό.

Τα άτομα αυτά που θα εκλέξουν αυτούς που πρέπει για να «τρέξουν» την ομάδα και φυσικά θα έχουν λόγο για την τελική απόφαση που θα ληφθεί για συνεργασίες και κατηγορία που θα συμμετέχει η ομάδα της Βέροιας.

 

Ένα μεγάλο πρόβλημα που αντιμετωπίζεται με πολύ κόπο είναι αυτό του Δημοτικού σταδίου. Το χόρτο στέγνωσε και τρίβεται σαν …ρίγανη. Δεν υπάρχει ρεύμα για να λειτουργήσει η αντλία και τα μπεκ για να ποτιστεί το χόρτο.

Ελπίζω με την μεγάλη υποστήριξη του Δήμου Βέροιας και των παιδιών που γνωρίζουν από συντήρηση αγωνιστικών χώρων, να καταφέρουμε να σώσουμε ότι μπορεί να σωθεί. Διαφορετικά το στάδιο θα είναι ακατάλληλο για αγώνες.

Όλα αυτά βέβαια με τα σημερινά δεδομένα. Και το λέω αυτό γιατί μπορεί να προκύψει ένας επενδυτής και αποφασίσει να κάνει επανασπορά του χλοοτάπητα.

 

Δεν ξέρω αν κάνω λάθος και πρέπει να είναι απόλυτη η άποψή μου, αλλά θα διαφωνήσω για μια ακόμη φορά με αυτό που κάνουν κάποιες ομάδες. Πρόσφατα διάβασα ένα δελτίο τύπου ότι τέσσερις πιτσιρικάδες από την ΑΕΠ Βέροιας, δοκιμάστηκαν στον Ηρακλή.

Δεν θα σχολιάσω για το επίπεδο του Ηρακλή σήμερα. Σήμερα είναι αυτό, αύριο μπορεί να αλλάξει από το κακό στο χειρότερο και το αντίστροφο. Όμως αυτή κάθε αυτή η διαφωνία μου, έχει να κάνει με τα δοκιμαστικά που μαζεύονται εκατοντάδες παιδιά και στο τέλος δεν γίνεται τίποτα. Αν ένας παίκτης είναι καλός για κάτι παραπάνω, είμαι βέβαιος πως θα τον βρουν οι ομάδες που ενδιαφέρονται. Δεν χρειάζεται να γίνονται …γυρολόγοι και να τους δημιουργούνται προσδοκίες μέσω αυτής της διαδικασίας!!!

 

Το καπέλο της φωτογραφίας μας είναι συλλεκτικό και δεν πωλείται. Είναι ένα και μοναδικό κομμάτι και κυκλοφορεί μόνο από τον Γιώργο Κικερίδη. Όπως βλέπετε αναγράφεται με λατινικούς χαρακτήρες το ονοματεπώνυμό του «G. Kykeridis» σε αποκλειστική παραγωγή της γνωστής φίρμας «Nike».

 Κι αν ρωτάτε πως έγινε αυτό; Δώρο από το ενίοτε συνεργάτη του, προπονητή της Καλαμαριάς και πρώην της Βέροιας Δημήτρη Καλαϊτζίδη.

 

Και μια αποκλειστικότητα!!! Συλλογίζονταν ο Καρυπίδης με κάποιους συνεργάτες του πως γίνεται και υπάρχει απόκλιση μεταξύ των φιλάθλων που βρισκόταν στο γήπεδο και των εισιτηρίων που κόπηκαν.

Κόπηκαν 6.500 εισιτήρια, 1.000 περίπου ελεύθερη είσοδο και 2.000 τα διαρκείας, σύνολο 9.500 άτομα. Μα στο γήπεδο βρίσκονταν 12.500 κόσμος. «Πως μπήκαν μέσα… Πως πέρασαν από τα τουρνικέ;» αναρωτήθηκε ο πρόεδρος του Άρη.

Για να πάρει την χιουμοριστική απάντηση από συνεργάτη του: «Πρόεδρε τα σκουλήκια δεν τα πιάνει το τουρνικέ!!!».    

Το «Κοκτέιλ» δημοσιεύτηκε στην «Κερκίδα» της Δευτέρας 

Τελευταία τροποποίηση στις

Copyright © 2013 24oresnews.gr - Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος - Ανάπτυξη & υποστήριξη ιστοσελίδας: LEONweb