A+ A A-

Αιδώς!!! για την ιστορία της "βασίλισσας" του βορρά

Μετά το σοκ της αποχώρησης της ΠΑΕ Βέροιας, την προηγούμενη βδομάδα ακολούθησε νέο διπλό σοκ για την αθλητική κοινωνία της Βέροιας και της Ημαθίας γενικότερα. Και είναι σοκ γιατί η διοίκηση (;) της ΠΑΕ ζητάει και τα ρέστα απ΄ όλους!!!

Ας δούμε τα πράγματα από τη αρχή. Κάναμε ένα ρεπορτάζ για την κατάσταση που επικρατεί στις εγκαταστάσεις του Ταγαροχωρίου, μετά από έντονες φήμες πως όλα ξηλώνονται….

Μόλις φτάσαμε, είδαμε ένα ξέφραγο αμπέλι. Η κεντρική πόρτα ήταν ορθάνοιχτη. Φωνάξαμε να μας ακούσει κάποιος, αλλά ούτε φωνή, ούτε ακρόαση. Έτσι ανεβήκαμε στο κτήριο όπου αντικρίσαμε την θλιβερή εικόνα με άδεια δωμάτια και όπου υπήρχε κρεβάτι, θύμιζε τρώγλη. Γυμναστήριο με τα όργανα, δεν υπήρχε πλέον. Επίσης όλες, σχεδόν, οι πόρτες ήταν ορθάνοιχτες, με ένα ηλεκτρικό σώμα να καίει και οι προβολείς του γηπέδου, του κτηρίου και ο φωτισμός σε δωμάτια, αναμμένοι.

Όπως καταλαβαίνετε, αυτή η εικόνα μας προκάλεσε θλίψη και φόβο για το μέλλον του κτηρίου. Του κτηρίου που ανήκει στον ΓΑΣ Βέροια και αξιοποιείται από την ΠΑΕ Βέροια.

Παρόλα αυτά μας λέει ο Στέφανος να «σοβαρευτούμε…» που τα γράψαμε στα site.

 

Και έρχεται μετά η διοίκηση (;) της ΠΑΕ Βέροια και με μια ανακοίνωση βάλει κατά πάντων. Σε ότι έχει να κάνει με το ρεπορτάζ, ουσιαστικά επιβεβαιώνει αυτά που γράφτηκαν. Πράγματι αναμμένα φώτα σε δωμάτια και οι προβολείς, τάχα για να υπάρχει φωτισμός το βράδυ προς αποφυγή διαρρήξεων, αλλά εμείς επισκεφθήκαμε το Ταγαροχώρι στις 10.30 το πρωί. Παραδέχθηκε η ΠΑΕ πως τα όργανα γυμναστικής τα πήραν για συμψηφισμό χρεών με πιστωτές. Αυτό εν μέρει  να το δεχθούμε. Και λέμε εν μέρει γιατί μια υποδομή που δημιουργήθηκε με θυσία ενός χρηματοδότη, δεν παραχωρείται με τόσο μεγάλη ευκολία για να πατσίσει έναν λογαριασμό.

 

Όταν επί Βασίλη Τσαμήτρου η Βέροια υποβιβάστηκε στην Δ΄ Εθνική, ξεπούλημα οργάνων και αντικειμένων δεν έγινε. Έμειναν ως βάση για το «κτίσιμο» της ομάδας από την αρχή. Τότε μάλιστα η Βέροια είχε και ένα δυναμικό 6 παικτών. Τώρα κανέναν…

 

Η διοίκηση (;) της ΠΑΕ με την ίδια ανακοίνωση, επιτέθηκε και στην Δημοτική αρχή. Την κατηγορεί για την κατάσχεση των 73.000 ευρώ για απλήρωτα ενοίκια που είχε η ΠΑΕ προς τον Δήμο.

Δηλαδή για 70.000 ευρώ η Βέροια δεν μπόρεσε να βγάλει την χρονιά; Δηλαδή ο μεγαλομέτοχος δεν έβαλε το χέρι στην τσέπη του για να πληρώσει 70.000 ευρώ σε βάθος τριών μηνών και προτίμησε να αποσύρει την ομάδα από το πρωτάθλημα, για πρώτη φορά στην ιστορία της;

Αιδώς!!!

 

Όπως καταλάβατε, με την τελευταία ιδιοκτησία, η Βέροια κατέγραψε δύο μοναδικότητες στην ιστορία της. Η μία είναι η απόσυρση από το πρωτάθλημα και η άλλη χωρίς να έχει ρόστερ για την επόμενη αγωνιστική περίοδο, όπου κι αν αγωνιστεί.

Αιδώς!!!

 

«Και ένα ξεκάθαρο μήνυμα προς φίλους και εχθρούς. Η Βέροια είναι μία μεγάλη και ιστορική ομάδα και σύντομα θα επανέλθει στη φυσική της θέση» καταλήγει η ανακοίνωση της ΠΑΕ Βέροια. Δηλαδή αυτοί που διοικούν (;) σήμερα την ΠΑΕ Βέροια έχουν σκοπό να την οδηγήσουν και πάλι σε μεγάλες δόξες;  Μα εδώ την απέσυραν για 70.000 ευρώ;

Επίσης πλέον η ομάδα θα είναι ερασιτεχνικός σύλλογος και θα διοικείται από εκλεγμένη διοίκηση, η οποία θα προκύψει μετά από Γενική Συνέλευση του ΓΑΣ Βέροια που πρέπει να γίνει και μάλιστα σύντομα.

Βέβαια εδώ μπαίνει και το ερώτημα. Υπάρχει ΓΑΣ Βέροια; Κατατέθηκε τα τελευταία χρόνια πρακτικό διοίκησης σε ΕΠΣ Ημαθίας και το αρμόδιο Υπουργείο; Υπάρχει κάποιος που να φαίνεται φορολογικά υπεύθυνος στην ΔΟΥ ή είναι καταγεγραμμένος κάποιος πολύ παλαιός παράγοντας από το 2006 περίπου;

 

Ούτε στην διαδικασία να «ψαχτούν» για άλλη ελληνική ομάδα δεν μπήκαν οι δύο Γκανέζοι ποδοσφαιριστές.

Κι αν κρίνουμε από το κρεβάτι όπου κοιμόταν ο ένας εκ των δύο παικτών με το ηλεκτρικό σώμα από δίπλα…, προτίμησαν την αφρικανική πατρίδα τους.

 

Καθόλου κουβέντα δεν έγινε για την Κ19. Αλήθεια ενημέρωσε κάποιος τους παίκτες και τους γονείς τους για το μέλλον των παιδιών; Απ΄ όσο γνωρίζω ΚΑΝΕΝΑΣ δεν τους πλησίασε, αλλά ούτε και ξέρουν σε ποιον να απευθυνθούν.

Τι έκανε η διοίκηση (;) για την Κ19 καθώς οι παίκτες και ο προπονητής ήθελαν να συνεχίσουν τις προπονήσεις για να διατηρηθούν σε αγωνιστική κατάσταση; Οι γονείς θα ήταν αυτοί που θα αναλάμβαναν τα όποια έξοδα μετακίνησης ή οτιδήποτε άλλο χρειάζονταν για να ολοκληρωθεί ο κύκλος προπονήσεων των παιδιών.

Άλλωστε οι γονείς ήταν αυτοί που από την αρχή της αγωνιστικής χρονιάς πλήρωναν ακόμα και για να γίνουν οι γραμμές στο γήπεδο.

 

Συγκινητικά ήταν τα μηνύματα που έστειλαν πρώην ποδοσφαιριστές της Βέροιας. Αυτό δείχνει πόσο ιστορική και βαριά είναι η φανέλα της «βασίλισσας» του Βορρά, αλλά κάποιοι κατάφεραν να την οδηγήσουν σε ανυποληψία.

 

Τελευταία πληροφορήθηκα πως λογιστές έκαναν έλεγχο και κατέγραψαν τα χρέη που έχει η ΠΑΕ Βέροια. Μάλιστα «κυκλοφόρησε» ο αριθμός 3.250.000 ευρώ. Λέτε ή είναι …κακές γλώσσες;

 

Κάποιοι προπονητές έχουν λαμβάνειν από την ΠΑΕ Βέροια. Όμως κάποιος εξ αυτών έχει να πληρώσει κιόλας για την ΔΕΗ του σπιτιού που έμενε.

Τελικά την «πάτησε» ο ιδιοκτήτης του σπιτιού. 

TΤο «Κοκτέιλ» δημοσιεύτηκε στην «Κερκίδα» της Δευτέρας

Τελευταία τροποποίηση στις

Copyright © 2013 24oresnews.gr - Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος - Ανάπτυξη & υποστήριξη ιστοσελίδας: LEONweb