ΒΕΓΓΟΣ ΕΝΔΙΑΜ.
A+ A A-

Να μην αντιμετωπίζουμε απαξιωτικά την προσπάθεια της "βασίλισσας"

Ξεκίνησαν επιτέλους τα πρωταθλήματα σε όλα τα επίπεδα και αθλήματα και μας απομένει πλέον η Footballleague. Όχι πως περιμένουμε κάτι το ιδιαίτερο, αλλά λόγω της Βέροιας, ΝΤΟΡΟΣ να γίνεται.

Όταν μιλάω έτσι, δεν υποτιμώ τίποτα και ιδιαίτερα τις ταλαίπωρες ομάδες. Απλά θεωρώ ‘ότι αθτοί που διοικούν το ποδόσφαιρο, είναι για τα …μπάζα!!!

Επιτέλους αποφάσισαν πως το πρωτάθλημα θα ξεκινήσει στις 22 Οκτωβρίου. Δηλαδή πριν τα …Χριστούγεννα. Θα περίμεναν οι άνθρωποι να τεθεί προς πώληση το πετρέλαιο θέρμανσης ΄ώστε να διευκολυνθούν τα νοικοκυριά, και να πάνε στα γήπεδα.

Α!!! δε. Μην περιμένετε τέτοια χαρά. Εδώ δεν βρίσκεται χορηγούς για το πρωτάθλημα, τους φιλάθλους στα γήπεδα περιμένετε;

 

Εντάξει, όπως πάει ο άνεμος, έτσι θα πάν(μ)ε. Ο καθένας μας, κι εμείς με τη Βέροια, θα πορευτούμε με την ελπίδα πως θα είναι μια χρονιά για να μπουν οι βάσεις μιας επόμενης καλύτερης. Προσωπικά όμως θα κάνω και κάποιες παρατηρήσεις. Δεν γουστάρουμε τον Καρυπίδη ή τον «χι» εμφανή μεγαλομέτοχο. Συμφωνούμε πως τα δύο τελευταία χρόνια συντελέστηκαν «εγκλήματα» σε βάρος μιας «βασίλισσας». Και όχι μόνο αυτά. Να προσθέσουμε κι άλλα τόσα και παραπάνω.

Αυτό όμως είναι το μοναδικό ζητούμενο;

 

Αν δεν μας ενδιαφέρει η Βέροια και το «στέμμα» της, καλώς και είμαστε στεκόμαστε αδιάφορα. Αν όμως θέλουμε η Βέροια να κρατηθεί «ζωντανή», να αποτελέσει πρωταγωνίστρια ενός Survιvor, πρέπει να την στηρίξουμε, κι όποιος θέλει να είναι ο ηγέτης της. Διαφορετικά ας πάρουμε την απόφαση να υποβιβαστεί στα τοπικά και να απαλλαγεί από τους δυνάστες της. Να κάνει την επανεκκίνησή της.

Όχι όμως από τις φιλικές αναμετρήσεις της ακόμη, να μιλάμε απαξιωτικά για την προσπάθεια που κάνουν κάποιοι άνθρωποι, όπως είναι το τεχνικό επιτελείο και ο Γιώργος Κικερίδης. Άνθρωποι που δεν ξέρουμε πόσο, αν και πότε πληρώνονται. Ας τους στηρίξουμε, τουλάχιστον, ηθικά για να δημιουργήσουν κάτι πιο αισιόδοξο για τη Βέροια.

 

Έχετε την άποψη πως το ιδανικότερο είναι η Βέροια να καταλήξει στα τοπικά πρωταθλήματα για να «καθαρίσει» από κάθε φύσης «μυρωδικά», οικονομικά και άλλα; Πέστε το ξεκάθαρα και δυνατά. Μπορεί να είναι μια ορθή άποψη. Αν όχι, στηρίξτε την. Στηρίξτε την προσπάθεια των νεαρών παικτών που νοιώθουν ότι αγωνίζονται σε μια σπουδαία ομάδα, αλλά κι αυτούς που μοχθούν να την κρατήσουν ζωντανούς. Και φυσικά μιλάω για τους εργαζόμενους, όποιο πόστο κι αν κατέχουν.

 

Πάντως τα στελέχη της ΠΑΕ Βέροια κάνουν τις δικές τους προσπάθειες. Για δέστε το λίγο αλλιώς!!! Βλέπετε προσπαθούν να μαζέψουν λεφτά και κάνουν δώρα με τα διαρκείας. Αν είναι όμως οι φανέλες των φιλικών (θυμίζουν Περού) δε νομίζω ότι θα υπάρξει μεγάλο ενδιαφέρον. Αν όμως ήταν κάποιες συλλεκτικές της παραδοσιακής φανέλας (βυσσινομπλέ), πολλοί θα ήταν αυτοί που θα την ήθελαν.

 

Έξη ομάδες θα υποβιβαστούν φέτος από την Footballleague. Προσωπικά το θεωρώ πολύ άδικο. Είναι πάρα πολλές!!! Το ανώτερο θα έπρεπε να ήταν τέσσερις. Και αυτό το τονίζω γιατί υποχρεώνεις ΠΑΕ να διαλυθούν ως εταιρική μορφή και, πιθανόν, την επόμενη χρονιά να επανασυσταθούν. Κάτι το οποίο είναι πού δύσκολο.

Εκτός κι αν ο σκοπός δεν είναι αυτός!!!        

 

Ο Κοντονής αποφάσισε τη μείωση του ορίου ηλικίας ώστε να επιτρέπεται – υπό προϋποθέσεις – η αλλαγή φύλου από το 15ο έτος της ηλικίας. Δηλαδή όσοι νεαροί θα υπογράφουν δελτία σε τμήματα υποδομής, εκτός από την συγκατάθεση γονέα, θα πρέπει να δηλώνουν και σε ποια ομάδα θα αγωνίζονται; Δηλαδή, όσοι δεν κατάλαβαν, στο ανδρικό ή το γυναικείο τμήμα;

Ήμαρτον Κύριε!!!

 

Εκτός από τα ανδρικά και τα γυναικεία τμήματα στους συλλόγους, λέτε να δημιουργηθούν και μικτά;  Ε!!! ρε πάρτι που έχουν να γίνουν!!! Σε λίγα χρόνια θα γεμίζουν οι κερκίδες. Θα είναι οι καλύτεροι θεατρικοί χώροι. Intersex, intersex!!! Θα είναι οι λεγόμενες προοδευτικές ομάδες, οι οποίες μέσα στις συγκυρίες που ζούμε, αποτελούσαν το μεγάλο κενό!!!

Ο Θεός να μας φυλάξει!!!

 

Νομίζω πως με Νάουσα, Αλεξάνδρεια, Τρίκαλα στην Γ΄ Εθνική, ενός Μακροχωρίου αποδυναμωμένου και μια Μελίκη στην Α2 κατηγορία, η μεγάλη κατηγορία της ΕΠΣ Ημαθίας υστερεί σε μεγάλους πρωταγωνιστές. 

Η νεοφώτιστη Αγκαθιά, ο ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας και ίσως το Ροδοχώρι, για την ώρα φαντάζουν για φαβορί της κατάκτησης του πρωταθλήματος. Όμως είμαστε ακόμα στην 2η αγωνιστική και γι αυτό να θυμόμαστε την λαϊκή παροιμία «μεγάλη μπουκιά φάε, μεγάλη κουβέντα μη λες».

 

Ήμουν προχθές στη Λάρισα και συμπωματικά κατέλυσα στο ίδιο ξενοδοχείο με την αποστολή της Λάρισας. Έτσι συνάντησα και τον πρώην παίκτη της Βέροιας, τον Θωμά Ναζλίδη ο οποίος πραγματικά ενδιαφέρθηκε να ρωτήσει για την πρώην ομάδα του. Όμως περισσότερο ρώτησε για τον Γιώργο Αρβανιτίδη.

Λέτε να σημαίνει κάτι ιδιαίτερο, ξεχωριστό, αυτό;

Το "Κοκτέιλ" δημοσιεύτηκε στην "Κερκίδα" της Δευτέρας

Copyright © 2013 24oresnews.gr - Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος - Ανάπτυξη & υποστήριξη ιστοσελίδας: LEONweb